Отворени повици

Отворен повик за учесници за младинска размена во Јагниатков, Полска

Отворен повик за 6 учесници и 2 младински лидери за Еразмус+ младинска размена „Not much different we are“, која ќе се одржи во Јагниатков, Полска од 27-ми септември до 8-ми октомври 2021 година.

Прочитај повеќе