Отворени повици

Повик за 5 учесници за младинска размена „Youth Leaders for Youth Initiatives“ во Бугарија

ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопје објавува отворен повик за 5 учесници за Еразмус+ младинска размена „Youth Leaders for Youth Initiatives“, која ќе се одржи во Гудевица, Бугарија од 8 до 16 јули 2021.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Аплицирајте за учество на младинска размена „Soften Your Skills“ во Загреб

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопје објавува отворен повик за 4 учесници и 1 младински лидер за Еразмус+ младинска размена „Soften Your Skills“, која ќе се одржи во Загреб, Хрватска од 18-ти до 24-ти октомври 2020 година. Примарна цел на проектот е да ги примени принципите на претприемништво за решавање на проблемите со животната…

Прочитај повеќе
Отворени повици

[ОДЛОЖЕН] Повик за учесници за обука „Storify Your Mission for Impact! Youth Worker as a Digital Communicator“ во Бугарија

Oтворен повик за 2 учесници за Еразмус+ обука „Storify Your Mission for Impact! Youth Worker as a Digital Communicator!“, која ќе се одржи во Добриниште (Банско), Бугарија од 1-ви до 8-ми октомври 2020.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за младинска размена „Use less. Made it Eco. Do more.“ во Бугарија

Објавуваме отворен повик за 5 учесници и 1 младински лидер за Еразмус+ младинска размена „Use less. Made it Eco. Do more. (LED)“, која ќе се одржи во Велинград, Бугарија од 22-ри август до 1-ви септември 2020 година.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за младинска размена „Say YES to human rights!“ во Бугарија

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 4 учесници и 1 младински лидер за Еразмус+ младинска размена „Say YES to human rights!“, која ќе се одржи во Пампорово, Бугарија од 10-ти до 16-ти август 2020 година.

Прочитај повеќе