ExodusОтворени повици

Отворен повик за Еразмус+ обука „EXODUS: Labor market: Integration of migrants” во  Анкара, Турција

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопје објавува отворен повик за 3 учесници за Еразмус+ обука „EXODUS: Labor market: Integration of migrants”, која ќе се одржи во Анкара, Турција од 9ти – 18ти јуни 2022 година.

Прочитај повеќе