Отворени повици

Повик за учесници за обука „Boosters of Youth Employability“ во Солун, Грција

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 3 учесници од С. Македонија за Еразмус+ обука „Boosters of Youth Employability“, која ќе се одржи во Солун, Грција од 4-ти до 15-ти март 2020 година.

Прочитај повеќе
Еразмус+Проекти

Training course "Rising digital Youth Workers" in Stara Krasnica, Poland

From 13th to 20th January, representative of CET Platforma took part in the Training course “Rising digital Youth Workers” in Stara Krashnica, Poland. This mobility was preceded by the seminar “Let’s get online” and brought together youth workers from North Macedonia, Czech Republic, Serbia, Croatia, Romania, Italy, Malta, Lithuania, Portugal, Poland and Turkey…

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за обука за лидерство и фацилитација во Полска

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 3 учесници од С. Македонија за Еразмус+ обука „Training on Leadership and Facilitation in Youth Work“, која ќе се одржи во Стара Крашница, Полска од 3-ти до 11-ти март 2020 година.

Прочитај повеќе
Living SpacesСоопштенија за јавност

Воведна работилница на KA2 проект „Living Spaces – Живи Простори“

На 18-ти јануари 2020, во просториите на Црвен крст – Општинска организација Гази Баба во Скопје, се одржа воведната работилница за проектот ‘Living Spaces – Живи Простори’.

Прочитај повеќе
Living SpacesОтворени повици

Пријави се за учество на проект за трансформација на јавни простори „Living Spaces“

Дали се чувствуваш дека твојот глас не е слушнат? Или можеби се чувствуваш пасивно? Дали во местото каде што живееш има неискористени простори кои чекаат трансформација? Имаш идеја, но си немал/а можност да ја искажеш?

Сега е твојата шанса!

Прочитај повеќе
Uncategorized @mkОтворени повици

Повик за учесник за обука во Брага, Португалија

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за еден учесник од С. Македонија за Еразмус+ обука „Let them be heard“, која ќе се одржи во Брага, Португалија од 12-ти до 20-ти февруари 2020 година.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за обука во Англија

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 4 учесници од С. Македонија за Еразмус+ обука на тема „Rites of Passage: Strengthening Our Communities“, која ќе се одржи во ASHA Centre, Англија од 2-ри до 11-ти март 2020 година. Сите трошоци за виза, сместување и храна, како и 90% од патните…

Прочитај повеќе