Отворени повици

Повик за учесници за обука „Storify Your Mission for Impact! Youth Worker as a Digital Communicator“ во Бугарија

Oтворен повик за 2 учесници за Еразмус+ обука „Storify Your Mission for Impact! Youth Worker as a Digital Communicator!“, која ќе се одржи во Добриниште (Банско), Бугарија од 16-ти до 23-ти јуни 2021.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за младинска размена „Youth Leaders for Youth Initiatives“ во Бугарија

ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопје објавува отворен повик за 5 учесници за Еразмус+ младинска размена „Youth Leaders for Youth Initiatives“, која ќе се одржи во Гудевица, Бугарија од 8 до 16 јули 2021.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Аплицирајте за учество на младинска размена „Soften Your Skills“ во Загреб

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопје објавува отворен повик за 4 учесници и 1 младински лидер за Еразмус+ младинска размена „Soften Your Skills“, која ќе се одржи во Загреб, Хрватска од 18-ти до 24-ти октомври 2020 година. Примарна цел на проектот е да ги примени принципите на претприемништво за решавање на проблемите со животната…

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за младинска размена „Use less. Made it Eco. Do more.“ во Бугарија

Објавуваме отворен повик за 5 учесници и 1 младински лидер за Еразмус+ младинска размена „Use less. Made it Eco. Do more. (LED)“, која ќе се одржи во Велинград, Бугарија од 22-ри август до 1-ви септември 2020 година.

Прочитај повеќе