Отворени повици

Повик за младински лидер за младинска размена во Италија

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 1 младински лидер за Еразмус+ подготвителен состанок и младинска размена „Let’s Enjoy Difference & Uniqueness Together!“, која ќе се одржи во Фрањето Монфорте, Беневенто, Италија. Подготвителниот состанок ќе се одржи од 20-ти до 23-ти април, додека младинската размена ќе се реализира од  19-ти до 30-ти мај 2020 година.

Прочитај повеќе
Living SpacesОтворени повици

Работилница за трансформација на јавни простори „Living Spaces“

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопје во соработка со Црвен Крст на Република Северна Македонија – Општинска Организација Гази Баба – Скопје ги повикува сите мотивирани млади лица на возраст од 15 до 25 години на втората работилница во рамки на проектот за трансформација на јавни простори ‘Living Spaces – Живи Простори’ која ќе се одржи во сабота (08.02.20) од 12:30 часот во просториите на Црвниот Крст.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за младинска размена „Dream Big“ во Шпанија

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 4 учесници за Еразмус+ младинска размена „Dream Big“, која ќе се одржи во Алхесирас (Кадиз), Шпанија од 3-ти до 10-ти мај 2020 година.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за обука „Boosters of Youth Employability“ во Солун, Грција

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 3 учесници од С. Македонија за Еразмус+ обука „Boosters of Youth Employability“, која ќе се одржи во Солун, Грција од 4-ти до 15-ти март 2020 година.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за обука за лидерство и фацилитација во Полска

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 3 учесници од С. Македонија за Еразмус+ обука „Training on Leadership and Facilitation in Youth Work“, која ќе се одржи во Стара Крашница, Полска од 3-ти до 11-ти март 2020 година.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за младинска размена во Полска

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 8 учесници и 1 младински лидер од С. Македонија за Еразмус+ младинска размена „Balance yourself together with us!“, која ќе се одржи во Јагниатков, Полска од 17-ти до 26-ти април 2020 година. 

Прочитај повеќе