Здружени за посилно граѓанско општествоСоопштенија за јавност

Покана за работилница за грасрут активизам

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ платформа има чест да Ве покани да земете учество на работилница за грасрут активизам, која ќе се одржи на 2-ри март 2019 (сабота) од 12 часот во Социјалниот центар „Дуња“ во Скопје. Работилницата се организира во рамки на проектот „Здружени за посилно граѓанско општество“, кој е финансиски поддржан од…

Прочитај повеќе