Здружени за посилно граѓанско општествоСоопштенија за јавност

[Соопштение до медиуми] ЦЕТ платформа спроведе работилница за грасрут активизам

Граѓанската иницијатива клучна за унапредување на општеството Поголема иницијативност на граѓанскиот сектор за успешен грасрут активизам Грасрут активизмот треба да стане поголема пракса на граѓаните, сметаат дел од учесниците на еднодневната работилница која се оддржа во Социјалниот центар Дуња, организирана од страна на здружението за едукација и тренинг ЦЕТ платформа. Долгогодишниот активист, Кире Василев  успеа…

Прочитај повеќе
Здружени за посилно граѓанско општествоСоопштенија за јавност

Покана за работилница за грасрут активизам

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ платформа има чест да Ве покани да земете учество на работилница за грасрут активизам, која ќе се одржи на 2-ри март 2019 (сабота) од 12 часот во Социјалниот центар „Дуња“ во Скопје. Работилницата се организира во рамки на проектот „Здружени за посилно граѓанско општество“, кој е финансиски поддржан од…

Прочитај повеќе