Здружени за посилно граѓанско општествоСоопштенија за јавност

[Соопштение до медиуми] ЦЕТ платформа спроведе работилница за грасрут активизам

Граѓанската иницијатива клучна за унапредување на општеството Поголема иницијативност на граѓанскиот сектор за успешен грасрут активизам Грасрут активизмот треба да стане поголема пракса на граѓаните, сметаат дел од учесниците на еднодневната работилница која се оддржа во Социјалниот центар Дуња, организирана од страна на здружението за едукација и тренинг ЦЕТ платформа. Долгогодишниот активист, Кире Василев  успеа…

Прочитај повеќе