Отворени повици

Аплицирајте за учество на младинска размена „Soften Your Skills“ во Загреб

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопје објавува отворен повик за 4 учесници и 1 младински лидер за Еразмус+ младинска размена „Soften Your Skills“, која ќе се одржи во Загреб, Хрватска од 18-ти до 24-ти октомври 2020 година. Примарна цел на проектот е да ги примени принципите на претприемништво за решавање на проблемите со животната…

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за младинска размена „Dream Big“ во Шпанија

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 4 учесници за Еразмус+ младинска размена „Dream Big“, која ќе се одржи во Алхесирас (Кадиз), Шпанија од 3-ти до 10-ти мај 2020 година.

Прочитај повеќе