Заштита на младите работници во време на Ковид-19Соопштенија за јавност

Билтен 2 – Ефектот на Ковид-19 врз младинската вработеност во С. Македонија од 11.03. до 30.09.2020

Втор билтен од проектот „Заштита на младите работници во време на Ковид-19“ кој ги анализира последиците врз младинската вработеност предизвикани од КОВИД-19 во Северна Македонија во периодот од 11.03 до 30.09.2020.

Прочитај повеќе
Отворени повици

Повик за учесници за младинска размена „Dream Big“ во Шпанија

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 4 учесници за Еразмус+ младинска размена „Dream Big“, која ќе се одржи во Алхесирас (Кадиз), Шпанија од 3-ти до 10-ти мај 2020 година.

Прочитај повеќе