Отворени повици

Повик за лидер на група на младинска размена „My European Passport“ во Хрватска

Oтворен повик за 1 младински лидер за подготвителен состанок за младинска размена „My European Passport“, кој ќе се одржи во Самобор, Хрватска од 28-ми до 30-ти октомври 2021 година.

Прочитај повеќе