Здружени за посилно граѓанско општествоСоопштенија за јавност

[Соопштение до медиуми] Младите со препораки до Агенцијата за млади и спорт

Активно учество на младите во донесувањето на одлуки и политиките кои се поврзани со нивниот социо-економски статус, клучно за унапредување на  општеството и поттикнување на младинската иницијативост. Ова е заклучокот од работилницата за младинско учество која Здружението ЦЕТ платформа ја организираше во просториите на Агенцијата за млади и спорт на 23-ти март. Македонија во моментот…

Прочитај повеќе